– fokus på din neste stilling

Tannhelsesekretær (3 stillinger) ved TKØ (søknadsfrist 17.11)

 

Tannhelsesekretær

 

Tannhelse-/helsesekretær til resepsjon, spesialisttannklinikk og TOO prosjekt, hos Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst (TkØ).

Arbeidssted
Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst (TkØ).

Type ansettelse
Tre 100% faste stillinger.

Mer om stillingen

Den pasientrettede virksomheten ved TkØ øker og vi søker etter erfaren tannhelse-/helsefagarbeider eller annet helsepersonell med relevant bakgrunn til TkØs resepsjon, spesialisttannklinikk og vårt TOO team. TOO er et tilrettelagt tannhelsetilbud til personer som har blitt utsatt for tortur, overgrep eller har odontofobi/sterk tannbehandlingsskrekk. Ved spesialistklinikken har vi spesialiteter innen: pedodonti, periodonti, oral kirurgi og oral medisin, maxillofacial kirurgi, kjeveortopedi, protetikk og bittfysiologi og endodonti.

Vi søker kvalifiserte personer til å fylle disse stillingene:

  • resepsjonist (100 % stilling)
  • tannhelse-/helsesekretær til spesialistklinikk (100 %)
  • tannhelse-/helsesekretær til TOO teamet (100%)
  • Oppgavene vil være resepsjonstjeneste, assistere tannlegespesialistene, dekontaminering, pasientadministrasjon, deltagelse i undervisning/kursgivning og bidra i utviklingen av TkØ.

Vi vektlegger autorisasjon som helsepersonell, relevant klinisk erfaring, interesse for tverrfaglig samarbeid, fleksibilitet, gode kommunikasjonsevner og samarbeidsegenskaper og evne til å arbeide selvstendig og effektivt.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Stillingen lønnes i henhold til reglene i Hovedtariffavtalen. Ansettelsen skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter som fremgår av gjeldende lover og reglementer. Tilsetting er betinget av godkjent politiattest.

Mer om TkØ, se www.tkost.no

For å søke på stillingen må du bruke elektronisk søknadsskjema.

 

Søknadsfrist  17. november 2019

Mrk: ID  2638

 
Kontakt:
 
Jon Sudbø
Telefon  23 69 39 30
Mobil  924 16 375
 
Hilde Vogt Toven
Telefon  23 69 39 21
Mobil  932 93 446

 

Om virksomheten

Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst (TkØ) er et interkommunalt samarbeid mellom fylkeskommunene Oppland, Hedmark og Østfold. TkØ har følgende kjerneoppgaver: spesialistbehandling, forskning, fagutvikling og kompetanseheving. Det er i dag ca. 40 medarbeidere knyttet til senteret. De som ansettes i TkØ blir ansatt i Østfold fylkeskommune, som er kontorfylke for TkØ. Arbeidssted er Oslo, Majorstuen.

Østfold fylkeskommune ønsker et mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn.

Del stillingen

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn

Selskap

Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst (TkØ)

Lenke til firma

www.tkost.no

Kontaktinfo

Ingen kontakt lagt til

Lokasjon

  • Oslo

Søknadsfrist

November 17, 2019