– fokus på din neste stilling

 

Rektor på Folkehøgskolen Sørlandet

 

Arbeidsgiver Folkehøgskolen Sørlandet

Stillingstittel Rektor

Frist 23.01.2023

Ansettelsesform Fast

Folkehøgskolen Sørlandet søker ny rektor med oppstart 1. august 2023. Rektor har overordnet ansvar for skolens langsiktige utvikling og daglige drift. Det gjelder ansvar for alle ansatte og elever, skolens økonomi, daglig drift av skolen og langsiktige strategiske planer. Alt dette skjer i samarbeid med assisterende rektor, økonomi- og administrasjonsleder og i nær dialog med skolens styre.

Vi ser etter en kvinne eller mann med kristent engasjement som brenner for å gi et best mulig skoleår til verdifulle mennesker, og som vil lede skolen inn i en spennende framtid.

Aktuelle kandidater er gode til å lede mennesker, stake ut en visjonær retning, bygge gode team, og kan vise til gode dokumenterbare resultater som leder. Relevante søkere har god kjennskap til arbeid blant ungdom og kommuniserer naturlig med ungdommer. Vedkommende må kjenne godt til den kristne folkehøgskolen, og gjerne ha arbeidsbakgrunn fra en folkehøgskole. Relevante kandidater er glade i å ha mange mennesker rundt seg, har stor sosial kapasitet og trives med å lede en skole som naturlig ofte preges av uforutsette hendelser. Vi tror aktuelle søkere har relevant høyere utdanning på bachelor/masternivå innenfor pedagogikk, gjerne med økonomi- eller lederutdanning. Søkere må naturlig kunne identifisere seg med skolens verdigrunnlag, skal engasjert delta i skolens kristne formidling og profilere Folkehøgskolen Sørlandet i relevante miljøer. En del reising og ubekvem arbeidstid er en del av hverdagen. Personlige egenskaper blir vektlagt. Politiattest, som ikke er eldre enn tre måneder, legges fram ved ansettelse.

Vi tilbyr en spennende stilling i folkehøgskolen der du får mulighet til å videreutvikle en god skole i samarbeid med et engasjert team av dyktige medarbeidere. Gode lønnsbetingelser og pensjonsordning i Statens Pensjonskasse.

For mer utfyllende informasjon om Folkehøgskolen Sørlandet på www.fhssorlandet.no evt. kontakt styreleder Kjell Gunnar Hammen på tlf. 905 26 155. Den som ansettes må arbeide i samsvar med lov og forskrift for folkehøgskolen og være lojal overfor skolens kristne målsetting, uttrykt i grunnreglene for skolen. Søknad med CV sendes innen 23.01.2023

 

Søk på stillingen her.

 

Sted Folkehøgskoleveien 30, 4760 Birkeland

Spørsmål om stillingen

Kjell Hammen, Styreleder

Mobil  905 26 155

 

Om arbeidsgiveren

Folkehøgskolen Sørlandet er en moderne og livskraftig folkehøgskole med lange tradisjoner. Hvert år samles ca. 130 ungdommer i alderen 18 – 21 år til et år som skaper utvikling og minner for livet. Vi er 26 ansatte på Folkehøgskolen Sørlandet. Skolen ligger plassert midt i Birkeland sentrum og vi har en stor tomt med mange flotte bygg. Folkehøgskolen Sørlandet er en kristen skole som eies av Normisjon, Indremisjonsforbundet og KFUK/M.

 

Del stillingen

Selskap

Folkehøgskolen Sørlandet

Kategorier

Kontaktinfo

  • Kjell Hammen
  • Tittel: Styreleder
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: Mobil 905 26 155

Lokasjon

  • Birkeland

Søknadsfrist

Januar 23, 2023