– fokus på din neste stilling

Leder prosjekt vedlikehold (Søknadsfrist: 07.11)

 

Ønsker du å lede vår avdeling for prosjekter innen vedlikehold?

Vi søker etter en faglig dyktig og tydelig leder til utfordrende og spennende oppgaver i prosjektenheten i region Hålogaland.

Du vil ha ansvar for prosjekter knyttet til vedlikehold og utvikling av bygg og anlegg. Vi ser etter en leder som er mål- og resultatorientert. Siden stillingen har personal- og resultatansvar må du i tillegg være en flink relasjonsbygger.

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på våre karrieresider www.forsvarsbygg.no/jobb

Søknadsfrist: 07.11.2021
Arbeidsgiver: Forsvarsbygg
Stillingstittel: Leder prosjekt
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4440988379

Arbeidsoppgaver

Ansvarlig for gjennomføring av regionens prosjekter innenfor vedlikehold, komponent og utvikling av eiendom, bygg og anlegg
Ansvarshavende overfor offentlige myndigheter i bygg- og eiendomssaker
Påse at økonomiske målsettinger overholdes og at alle oppdrag gjennomføres i henhold til interne prosedyrer
Bistå i investeringsprosjekter
Personellansvar for enhetens ansatte
Noe reisevirksomhet må påregne
Hvem ser vi etter?
Du er glad i å jobbe sammen med andre mennesker, men kan også jobbe selvstendig. Du er løsnings- og resultatorientert og vet viktigheten av å jobbe planmessig og strukturert. I tillegg har du gode lederegenskaper og er tydelig i din kommunikasjon, både muntlig og skriftlig.

Kvalifikasjoner

Du har relevant høyere utdanning fra universitet eller høyskole
Har du lavere utdanning kan du komme i betraktning dersom du har dokumentert lang og relevant ledererfaring, gjerne supplert med noe videreutdanning
Du har relevant ledererfaring
Det er ønskelig at du har erfaring fra prosjektgjennomføring
Det er en fordel om du har erfaring med bruk av dataverktøy innen prosjektstyring
Du må kunne sikkerhetsklareres for nivå hemmelig/NATO Secret

Vi tilbyr

I Forsvarsbygg vil du få en spennende og variert arbeidshverdag med et meningsfullt samfunnsoppdrag hvor du vil bidra til å bygge forsvarsevne hver dag.
Vi satser på medarbeiderne våre, vi tilbyr kursing, etter- og videreutdanning og har etablert vår egen prosjektlederutdanning. Vi har en familievennlig og fleksibel personalpolitikk med gode arbeidstidsordninger. Du vil også få tilgang til bedriftsidrettslag med varierte aktiviteter. Som ansatt hos oss får du medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger.

Andre opplysninger

Stillingen lønnes som seniorrådgiver/senioringeniør (kode 1364/1181) fra 650 300,- til 825 900 (lønnstrinn 70 – 80)
Vi ber om at du laster opp vitnemål og karakterutskrifter i søknaden din
Vi oppfordrer kvinner til å søke
Offentlig søkerliste utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge

Festningsveien, 9483 , Norge

Kontaktinformasjon

Roger Hauge, Avdelingsleder fag og prosjekt
913 38 846
roger.hauge@forsvarsbygg.no

 

Forsvarsbygg er et statlig forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Vi utvikler, bygger, drifter og avhender eiendom for forsvarssektoren. I tillegg tilbyr vi ekspertkompetanse til andre deler av offentlig sektor innenfor sikring av bygg, kulturminnevern og avhending. Eiendomsporteføljen vi forvalter inneholder mange av de mest særegne og krevende bygg i landet: fra de 15 festningene som er tilgjengelige for allmenheten, til militærleirer, skyte- og øvingsfelt og flystasjoner for Forsvaret. Vi har hovedkontor i Oslo med lokasjoner over hele landet, deriblant Hamar, Harstad, Bergen, Stavanger, Bardufoss og Trondheim.

Forsvarsbygg har som målsetting at vårt arbeidsmiljø skal preges av tverrfaglighet, mangfold og likestilling. Vi oppfordrer alle kvalifiserte til å søke uavhengig av alder, kjønn, religion, seksuell orientering, nedsatt funksjonsevne og etnisk bakrunn. Vi ønsker å knytte til oss nye medarbeidere som kan påvirke bedriftskulturen positivt gjennom sin personlige og faglige kompetanse.

«Det gjennomføres forsøk med anonyme søknader i staten. Anonymiseringen av søknader skal gjelde den første utsilingsfasen av aktuelle kandidater som er aktuelle for intervju. Forsøket evalueres av Difi, som behandler anonyme opplysninger om ansettelsesprosessen og det blir utarbeidet en statistikk over resultatet av forsøket. Opplysninger om enkeltpersoner vil ikke bli utlevert til andre i forbindelse med forsøket og evalueringen, men reglene om innsyn i offentlig søkerliste og utvidet søkerliste gjelder.»

 

 

Del stillingen

Selskap

Forsvarsbygg

Kategorier

Kontaktinfo

  • Odd Magne Fagerland
  • Tittel: Arenaleder
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: 908 20 104

Lokasjon

  • Leknes

Søknadsfrist

September 22, 2021