– fokus på din neste stilling

 

Kantor

 

Lørenskog kirkelige fellesrad

Lørenskog kommune ligger i umiddelbar nærhet til både Oslo og Lillestrøm. Kommunen har i dag omkring 45 000 innbyggere og er i kraftig vekst med en urban utvikling. Fellesrådet består av Skårer sokn med om lag 13 500 , og Fjellhamar sokn med 8 500 medlemmer. I Lørenskog er det tre kirker. Skårer og Fjellhamar kirke er arbeidskirker, mens Lørenskog kirke er en middelalderkirke fra 1100-tallet, der de fleste begravelsene gjennomføres. I Lørenskog kirke ble det i 2020 installert nytt orgel fra Ryde og Berg. Orgelet er et pipeorgel med elektronisk styring, og det er blant landets fremste tekniske orgler. Orgelet har 32 stemmer og 2 manualer. Mer informasjon om orgelet finnes på denne lenken: https://ryde-berg.no/opus/116-lorenskog-kirke
Fjellhamar kirke har et orgel fra 1991 (Robert Gustavsson orgelbyggeri AB) og Skårer kirke har et Spigseth orgel fra 1979 med 13 stemmer og to manualer. Mer info om fellesrådet og soknene finnes på kirken.no/lorenskog.

Lørenskog kirkelige fellesråd har ledig stilling som Kantor i 100%

Stillingen som Kantor vil ha særskilt tjenestested i Skårer sokn, og vil fungere som menighetens kantor i henhold til stillingsinstruks og tjenesteordning for kantorer.
Som Kantor inngår du i en menighetsstab som møtes ukentlig og består av sokneprest, to kapellaner, kateket, diakon, menighetsarbeider og ungdomsarbeider. Du inngår også i kirkevergens storstab på om lag 34 personer som møtes annenhver uke. Du har kontor i Solheimveien 112 sammen med fellesrådets ansatte og prestene.

Søknadsfrist: 09.01.2023
Arbeidsgiver: Lørenskog kirkelige fellesrad
Sted: Lørenskog
Stillingstittel: Kantor
Stillinger: 1
Heltid / Deltid: Heltid
Ansettelsesform: Fast
Stillingsprosent: 100
Webcruiter-ID: 4597817852

Vi søker deg som

 • Har evne til å ha et helhetlig ansvar for det musikalske arbeidet i Skårer.
 • Dette vil innebære utvikling og fornyelse av kirkemusikken på en måte som skaper engasjement, og som vil bidra til rekruttering av frivillige.
 • Du har høy arbeidskapasitet, og evne til å gjennomføre ukentlig seremonispill på en effektiv og god måte, samtidig som du forbereder deg grundig til konserter og annen musikalsk utførelse når det er nødvendig.
 • Det er en fordel om du behersker moderne rytmisk musikk, og at du fungerer godt som deltaker i band.
 • Du er også korleder, som selv kan bygge opp og drive korarbeid.

Du er

 • En omgjengelig person som evner å samarbeide godt med medarbeidere i ulike situasjoner, og du bidrar inn i arbeidsmiljøet på en positiv måte.
 • Som musiker tilfører du menigheten nye impulser, samtidig som du er lojal mot menighetens planer og ønsker.
 • Du behersker norsk skriftlig å muntlig på en slik måte at det ikke skapes misforståelser, eller utfordringer i kommunikasjonen, og du er også medlem av Den norske kirke.
 • Du må selvsagt levere politiattest, og vi ser det som en stor fordel at du disponerer bil

Hvorfor skal du søke hos oss?

Ansatte og prester i Lørenskog er en mangfoldig gruppe bestående av mennesker med ulik bakgrunn, og ulik etnisk opprinnelse. Vi representerer en bredde i kirken både når det gjelder syn på teologi og uttrykksform, og vi opplever at det er stor takhøyde for ulike meninger og ulike personligheter. Vi har ryddige og gode arbeidsforhold, og vi tar arbeidsmiljøet på alvor. Vi er opptatt av medbestemmelse og involvering av ansatte, før viktige beslutninger fattes. Vi har også forutsigbare arbeidsplaner og arbeider kontinuerlig med god planlegging. Vi er opptatt av digitalisering, og vi har digitale systemer på de fleste arbeidsområder. Vi vil gi deg oppgaver og ansvar som utfordrer deg på en måte som gjør at du får brukt for all din kompetanse, og dine evner, og vi tror at det vil bidra til at du trives og at du opplever jobben meningsfull.

 

Søk på stillingen her.

 

Solheimveien 112, 1473 Lørenskog, Norge

Kontaktinformasjon

Martin Ljønes
Kirkeverge
90618145

 

Del stillingen

Selskap

Lørenskog kirkelige fellesråd

Kategorier

Kontaktinfo

 • Martin Ljønes
 • Tittel: Kirkeverge
 • E-Post:
 • Mobil/Tlf: 906 18 145

Lokasjon

 • Lørenskog

Søknadsfrist

Januar 9, 2023