– fokus på din neste stilling

Kristiansund kommune

Rådgiver oppvekst

 

Vi har ledig 60 % fast stilling som rådgiver i kommunalsjef oppvekst sin stab.

Oppvekstsektoren i Kristiansund kommune gir barnehage, utdanning og helsetilbud til kommunens rundt 4500 barn og unge. Sektoren består av 6 barnehager, 12 grunnskoler, voksenopplæring, interkommunal PP- tjeneste og Barn, familie og helse med interkommunal barneverntjeneste og forebyggende helsetjenester for barn og unge. Oppvekstsektoren er under omstilling med vekt på mer tverrfaglig samarbeid der barn- og unge er. Det er vedtatt endring av skolestruktur og vi prosjekterer nå to nye barneskoler i ulike deler av kommunen.

Stab oppvekst bistår kommunalsjefen med støtte, oppfølging, koordinering og utvikling av sektoren i kommunen, og vi er også aktivt med i oppvekstsamarbeid på Nordmøre.

Vi er åpen for at denne 60 % stillingen kan kombineres med annen (deltids)stilling søker har. I tilfelle må søker avtale dette med sin arbeidsgiver.

Vi bruker flere digitale systemer i arbeidet (bl.a Visma Enterprise Plus, Visma flyt sikker sak, Visma flyt skole, Visma Flyt barnehage, P360, Teams) Du må beherske digitale verktøy, og bidra til at de blir benyttet på en effektiv og formålstjenlig måte.

Arbeidsområder

faglig utviklingsarbeid, utredninger- og planarbeid
saksbehandling
koordinering og rådgivning
oppfølging av IKT- systemer innen oppvekst og faglig bruk av IKT
oppfølging og støtte i forhold til enhetenes drift

Kvalifikasjonskrav

 • høyere pedagogisk utdanning
 • pedagogisk og administrativ erfaring fra skole og/eller barnehage.
 • god teknologisk digital kompetanse og forståelse, samt kompetanse på IKT- system og pedagogisk
 • bruk av IKT
 • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Ønskelige kvalifikasjoner

 • erfaring fra saksbehandling
 • erfaring fra ledelse av endrings- og utviklingsprosesser

Personlige egenskaper

 • utviklingsorientert og løsningsfokusert
 • evne til å jobbe selvstendig og i team
 • analytisk
 • høy arbeidskapasitet
 • fleksibel med tanke på arbeidsoppgaver

Vi tilbyr

 • i denne jobben vil du møte spennende skolefaglige, barnehagefaglige og tverrfaglige problemstillinger.
 • Du vil få jobbe både individuelt og i et faglig utviklende team i fagstab oppvekst i kommunen og på Nordmøre gode pensjonsordninger. Se mer om pensjonsordningen som gjelder for deg her: KLP SPK

Øvrige vilkår

Tror du at du kan ha fortrinnsrett til stillingen? Se mer om fortrinnsrett her.

Ansettelse skjer etter kommunalt avtaleverk og på de vilkår som framgår av lover, reglement og tariffavtaler. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert ulykkesforsikring på fritiden. Det tas forbehold om endring av tjenestested, ansvars- og arbeidsområde samt eventuelle tilpasninger i stillingens innhold etter kommunens skiftende behov.

Søknad

Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søkere som blir innkalt til intervju må ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kristiansund kommune ønsker mangfold, og vi oppfordrer kandidater som oppfyller kvalifikasjonskravene til å søke stilling hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming eller nasjonal/ etnisk bakgrunn.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven, og søkeren vil bli kontaktet. Hvis det etter kommunens vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søker komme med på offentlig søkerliste.

Til din informasjon vil søkere til stillinger aldri bli bedt om å oppgi BankID i forbindelse med søknadsprosessen. Med andre ord må du aldri gi fra deg BankID informasjon i forbindelse med jobbsøking.

 

Søk på stillingen her.

Fylke: Møre og Romsdal

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Deltid

Arbeidstid: Dag

 

Søknadsfrist: 19.12.2022

 

Arbeidssted: Sentraladminstrasjonen

 

Kontaktpersoner:

Olaug Haugen

mob: 975 05 266

 

Hjemmeside:
www.kristiansund.kommune.no
Adresse: Vågeveien 4 6501 Kristiansund

Kristiansund kommune

Ytterst mot storhavet ligger sjarmerende Kristiansund. En moderne by der bybildet farges av et rikt kulturliv, nye næringer og ramsalt historie. Kristiansund har 25.000 trivelige innbyggere og en urban bykjerne. Her er det råere og friskere, men samtidig varmere mellom mennesker.

Vi har aktive og inkluderende sports- og musikkmiljøer, internasjonal fotofestival og en myriade av andre aktiviteter. Fantastisk natur både til sjøs og til fjells gir muligheter for et aktivt og variert friluftsliv. Kommunen har utviklingsorienterte skoler og barnehager med nasjonale topplasseringer, flotte idretts- og friluftslivsanlegg samt et spennende, engasjerende og relevant næringsliv. Med fly er du på Gardermoen i løpet av 45 minutter, og i Trondheim på 3,5 time med hurtigbåt.

 

Del stillingen

Selskap

Kristiansund kommune

Kategorier

Kontaktinfo

 • Olaug Haugen
 • Tittel:
 • E-Post:
 • Mobil/Tlf: mob: 975 05 266

Lokasjon

 • Kristiansund N

Søknadsfrist

Januar 4, 2023