– fokus på din neste stilling

Avdelingsledere (søknadsfrist 31.10)

 

Vi søker avdelingsledere til våre institusjonsavdelinger i Bergensområdet

 
 
Avdeling Institusjon er i vekst og vi søker nå etter 2 avdelingsledere til våre avdelinger i Bergensområdet og i Os kommune. Avdelingsleder vil ha ansvar for daglig drift av avdelingen, oppfølging og videreutvikling av det faglige arbeidet, veiledning, økonomistyring, personal og HMS arbeid.
 
Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
 
Oppfølging og videreutvikling av det faglige arbeidet. Måloppnåelse, skriftlige dokumentasjoner, planer og pålagte krav rundt den enkelte plassering. Miljøterapeutisk arbeid og faglig veiledning av de ansatte. Avdelingsleder rapporter til daglig leder og er en del av lederteamet
 
Kvalifikasjoner:
 
Minimum 3-årig sosialfaglig høyskoleutdanning fortrinnsvis vernepleier, barnevernspedagog eller sosionom. Relevant mastergrad er ønskelig. Det kan vurderes ansettelse av person med annen relevant grunnutdanning.ledererfaringerfaring fra arbeid med målgruppenvidereutdanning innenfor områdene ledelse, veiledning, familie/nettverk, barnevern eller psykiatri. Førerkort klasse B. Det er krav om politiattest ved tilsetting. 
 
Vi ønsker en person som har:evne til å kunne ta selvstendige avgjørelser og som tåler å stå i stort arbeidspress med mange utfordrende oppgaver.gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevnerevne til å arbeide systematisk, selvstendig og resultatorientertgod kjennskap til barnevernlovenen personlighet med fleksibilitet, gode samarbeidsevner og en ressursfokusert innstilling. Godt humør og stort engasjement. Personlige egenskaper vil bli tillagt stor vekt. 
 
Vi kan tilby:
 
Engasjerte kolleger med høy fagkompetanse og lang erfaring med målgruppen. Godt arbeidsmiljø med god oppfølging og veiledningInkluderende arbeidsliv (IA) bedrift. Gode pensjons- og forsikringsordninger. Lønn etter nærmere avtale. Aktuelle kandidater oppfordres om å søke raskt, da innkommende søknader vil bli vurdert fortløpende.
 
Tilsetting skjer etter gjeldende vilkår som fremgår av lover, forskrifter og reglement. 
 
Arbeidsgiver Haraldsplass Barnevern
 
Stillingstittel Avdelingsleder
 
 
Frist 31.10.2021
 
 
Ansettelsesform Fast
 
Sektor Privat
 
Antall stillinger 2
 
StedUlriksdal 6, 5009 
 
 
Spørsmål om stillingen
 
Arvid Møll, Leder  Mobil  982 02 438
 
Grethe Padøy, Rådgiver  Mobil  400 27 273

 

Om arbeidsgiveren

Haraldsplass Barnevern er en del av Haraldsplass Diakonale Stiftelse, et konsern med virksomheter innenfor sykehus, barnevern, høgskole, eldreomsorg og psykiatri. Mottoet “Kompetanse med hjertevarme” forplikter til kristen omsorg gjennom respekt for den enkeltes personlighet og integritet. Nestekjærlighet uttrykkes gjennom handling, inkluderende fellesskap, miljø og kamp for rettferdighet. Barnevernet har tiltak innenfor områdene hjemmebaserte oppfølgingstjenester, institusjonsplasser, familiehjem, avlastning og ettervern.
Konsernet omsatte i 2020 for mer enn 1,4 mrd. og vil fortsette å utvikle sin relevans for samfunnet gjennom å tilknytte seg høyt kvalifiserte, engasjerte og profesjonelle medarbeidere.

 

Del stillingen

Selskap

Haraldsplass Barnevern

Kategorier

Kontaktinfo

  • Arvid Møll
  • Tittel: Leder
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: Mobil 982 02 438
  • Grethe Padøy
  • Tittel: Rådgiver
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: Mobil 400 27 273

Lokasjon

  • Bergen

Søknadsfrist

Oktober 24, 2021