– fokus på din neste stilling

 

Krødsherad kommune Avdeling for Samfunns- og næringsutvikling

Arealplanlegger/Stedsutvikler i Krødsherad kommune

 

Krødsherad kommune satser betydelig på vekst og utvikling, med en særlig innsats rettet mot at Norefjell skal bli Norges foretrukne høyfjell samt at tettstedene Krøderen og Noresund skal blomstre. Kommunens strategi har sin base i ideologien om å være Vertskap i Verdensklasse, og alle tjenesteområdene må finne ut hva dette betyr for seg. Vi er opptatt av at lokalsamfunnet skapes i god dialog med innbyggere, næringsliv og lag og foreninger, og tror at de beste løsningene åpenbarer seg i tett samspill.

Krødsherad kommune søker allsidig arealplanlegger/stedsutvikler i 100 % fast stilling. Vi drømmer om en løsningsorientert og fremoverlent arealplanlegger eller stedsutvikler- kanskje er det deg?

Arbeidsoppgaver:

Krødsherad kommune søker etter en allsidig arealplanlegger med et bredt samfunnsengasjement. Du har nå muligheten til å inngå i et team som vil ha hovedansvaret for utviklingsrettede oppgaver i kommunen. Stillingen er en av totalt ca 10 personer som jobber innenfor det vide begrepet «samfunns- og næringsutvikling».

I en liten kommune som Krødsherad er vi helt avhengige av å ha selvgående ansatte, som liker å starte opp og følge prosesser fra start til slutt. Minst like viktig er det at disse personene evner å jobbe i team både med kollegaer og lokalsamfunnet. Enheten har også i dag bred kompetanse innen fagfeltet, og det er viktig at det er denne helheten som blir mest mulig slagferdig!

Arbeidsoppgavene vil bli varierte, med et hovedansvar for stedsutvikling og planarbeid. Dette gjelder i første rekke prosjekter i kommunal regi, men også prosjekter som startes opp fra andre. Begreper som stedsutvikling, bolyst, samferdsel og næringsutvikling sentrale i en slik stilling.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Relevant utdannelse på høgskole- eller universitetsnivå som for eksempel arealplanlegger, ingeniør, arkitekt, landskapsarkitekt eller lignende. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.
Mulighetsorientert
Selvstendig og selvgående
Raus og inkluderende
Nytenkende og imøtekommende
Byr på deg sjøl og egen kompetanse
Erfaring fra næringsliv/næringsutvikling vil telle positivt
Førerkort er en stor fordel
Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:

Et spennende fagmiljø i et velfungerende team
Faglig oppdatering og kursing
Lønn etter avtale.
Gode pensjons- og forsikringsordninger i KLP

Søknad:

Kun elektroniske søknader vil bli behandlet.

 

Søk på stillingen her.

 

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Arbeidstid: Dag

 

Søknadsfrist: 15.01.2023

 

Tiltredelse: Snarest

Arbeidssted: Noresund

 

Kontaktpersoner:

Hans Ole Wærsted

mob: +47 482 20 311

Jørgen Moe

tlf: +47 930 33 907

 

Hjemmeside:
www.krodsherad.kommune.no
Adresse: Ringnesveien 10 3536 Noresund

 

Krødsherad kommune Avdeling for Samfunns- og næringsutvikling

Krødsherad kommune ligger i Buskerud kun 10 mil fra Oslo. Med strandlinje til Krøderen og høyfjell som Norefjell, byr kommunen på både fjord, fjell og fin natur. Dette har skapt en sterk turisnæring og et variert næringsliv i kommunen.

 

Del stillingen

Selskap

Krødsherad kommune

Kategorier

Kontaktinfo

  • Hans Ole Wærsted
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: mob: +47 482 20 311
  • Jørgen Moe
  • Tittel:
  • E-Post:
  • Mobil/Tlf: tlf: +47 930 33 907

Lokasjon

  • Noresund

Søknadsfrist

Januar 15, 2023